Έστειλε μήνυμα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mε ανάρτησή της στο fb η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, έστειλε σαφές μήνυμα προς συγκεκριμένους συντρόφους:

Έχω πάρει μέρος σε πολλές, κομματικές διαδικασίες, και επί Συνασπισμού και επί ΣΎΡΙΖΑ.
Έδειξα αφοσίωσή στον πρόεδρο που αναδείκνυε η πλειοψηφία, ακόμα και όταν δεν τον είχα ψηφίσει (επί Συνασπισμού με πρόεδρο Αλαβάνο που δεν τον είχα ψηφίσει). Υπηρέτησα τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, και τότε και πάντα, κι ας ήταν κάποιες με τις οποίες διαφωνούσα.
Σήμερα λοιπόν η ΚΕ αποφάσισε, μετά από διάλογο και πολλές εισηγήσεις υψηλού επιπέδου, και από τις 2 πλευρές. Κατέθεσα την άποψή μου. Θεωρώ ότι κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει το πενιχρό ποσοστό του 18% απλώς δεν μπορεί να παραμείνει χωρίς ηγεσία για τουλάχιστον 5 μήνες και με 20 μονάδες πίσω από το κυβερνητικό κόμμα και μόλις 5,5 από το τρίτο. Το κόμμα απειλείται. Αυτή είναι η άποψη μου.
Υπερψηφίστηκε η προταση που και εγώ υπερασπίστηκα. Και ξαφνικά διαπιστώνω εδώ ότι η πλειοψηφία έχει κάποιες άλλες σκοπιμότητες, ότι…. χίλια δυο.
Υ. Γ. Εκτιμώ τη στάση του Νίκου Παππά. Τάχθηκε υπερ της άποψης που μειοψήφισε, αλλά δεν έθεσε ως προϋπόθεση της υποψηφιότητάς του την άποψή του. Είναι υποψήφιος κι ας ήθελε άλλον οδικό χάρτη. Το “θα είμαι υποψήφιος μόνο αν περάσει η πρότασή μου”, απλώς δεν το καταλαβαίνω.
Απλώς δεν το καταλαβαίνω ως αριστερός άνθρωπος.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.