Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μίροτιτς ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπαρτζώκα, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σάσα Βεζένκοβ έφυγε από τον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει το όνειρο του NBA. Όπως είναι λογικό, το κενό του δεν είναι εύκολο να καλυφθεί από τους ερυθρόλευκους, που έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα Νίκολα Μίροτιτς, αν και εφόσον εκείνος μείνει τελικά ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος της Walla, Άρελ Βάισμπεργκ, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πλησιάζει σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

Να θυμίσουμε πάντως, πως ο ο 32χρονος Μίροτιτς ζητάει όλο το ποσό της επόμενης διετίας (22 εκατομμύρια ευρώ μεικτά) για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, που πήρε μονομερώς την απόφαση να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία της μαζί του, θέλοντας να μειώσει το μπάτζετ της.

Το εν λόγω θέμα δεν έχει διευθετηθεί για την ώρα για αυτό και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πολλά σε πρακτικό επίπεδο. Πάντως, μετά τη φυγή του Βεζένκοβ, οι ερυθρόλευκοι έχουν διαθέσιμα και τα λεφτά του συμβολαίου του και τα 1.5 εκατομμύρια που αντιστοιχούν στο NBA out για να διαπραγματευτούν με τον Μίροτιτς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.