Ολυμπιακός: Ειδικό πρόγραμμα ο Φορτούνης λόγω κόπωσης, έμφαση στην κυκλοφορία από τον Μαρτίνεθ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία και με την παρουσία δύο νέων ποδοσφαιριστών, του Βιθέντε Ιμπόρα και του Κίνι. Ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησε ο Κώστας Φορτούνης.

Μετά τις μετρήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει κόπωση και έτσι προτιμήθηκε να μην προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι έκανε ποδήλατο. Πρόκειται για μία κίνηση προφύλαξης, με τον Φορτούνη να μην έχει κάποιον τραυματισμό. Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ επίσης δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση ξεκίνησε γι’ ακόμη μία φορά με ομιλία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός προπονητής συγκέντρωσε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους έδινε οδηγίες, με τον Αντόνιο Κορδόν επίσης να είναι δίπλα.

Στη συνέχεια άρχισε η δουλειά. Υπό τις οδηγίες του Ναδάλες, οι παίκτες του Ολυμπιακού εξασκήθηκαν στην ντρίμπλα, με την άσκηση να καταλήγει σε μία μορφής τρίλιζα, με τους ποδοσφαιριστές να το χαίρονται.

Έπειτα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες, με τον Μαρτίνεθ να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας σε στενούς χώρους, όπως και στην πίεση. Φυσικά, πρόκειται για τομείς που δουλεύει ο Ισπανός προπονητής εδώ και μέρες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.