Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε με μία τίγρη τον 18χρονο Βίτορ Ρόκε με ρήτρα 500 εκατ. ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε για την απόκτηση του 18χρονου, Βίτορ Ρόκε, ο οποίος θα ενταχθεί στους “μπλαουγκράνα” τη σεζόν 2024/25 και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2031.

Η ομάδα τον ανακοίνωσε στο VIDEO με μία τίγρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Το νέο “9” της ομάδας προορίζεται για τον διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αφού οι σκάουτ θεωρούν ότι διαθέτει τη φυσική δύναμη και την τεχνική για να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και την ταχύτητα και την ευελιξία για να παίξει και στα άκρα.

Η Relevo υποστηρίζει ότι το deal θα φτάσει έως τα 35.000.000 ευρώ ενώ η AS κάνει λόγο ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με την Ατλέτικο Παραναένσε για 40.000.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως τα χρήματα θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις κι εκτιμάται ότι οι “μπλαουγκράνα” θα πρέπει να αδειάσουν από τρία συμβόλαια πριν από τις 30 Ιουνίου, όταν ολοκληρώνεται το τρέχον οικονομικό έτος, ώστε ο χώρος να προκύψει στον επόμενο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.