Μπάμπα Ράχμαν: “Θέλω το πρωτάθλημα και το κύπελλο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπάμπα Ράχμαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση, αλλά και για τους στόχους, δηλώνοντας πως θέλει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αισθάνομαι πολύ καλά και είναι ωραίο που βλέπω ξανά γνώριμα πρόσωπα και παλιούς συμπαίκτες.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα τελευταία δύο χρόνια και νομίζω πως ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν.

Αν και είχα κι άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ.

Δεν μίλησα με κανέναν πρώην συμπαίκτη μου για να πάρω την τελική μου απόφαση, αλλά κατά διαστήματα έχω έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες και μερικές φορές όταν παρακολουθώ τους αγώνες, στέλνω για να τους ευχηθώ.”

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε: “Γενικά, από αυτά που έχω δει στην τηλεόραση, νομίζω ότι του αρέσει να έχει την μπάλα και θέλει να πιέζει, το οποίο είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ διαφορετικά από όταν ήμουν εδώ πριν από δύο χρόνια. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο να έχουμε τον Λουτσέσκου για προπονητή”.

Για το τι του έλειψε στην προηγούμενη θητεία και τους στόχους της επόμενης: “Μου έλειψαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που θέλω να ζήσω και να αποαύσω, γιατί όταν ήταν Europa League, παρακολούθησα κάποια παιχνίδια, εναντίον νομίζω της Σάλκε και ήταν κάτι πραγματικά ωραίο να βλέπει κανείς.

Οπότε ναι, θέλω να έχω τα γήπεδα γεμάτα με οπαδούς και ναι, κέρδισα το κύπελλο, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.