Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκβάρντιολ πιέζει για να πάει Αγγλία, η Λειψία απαιτεί 100 εκατ. ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η περυσινή σεζόν ήταν ονειρεμένη για την Μάντσεστερ Σίτι αφού όχι μόνο κατέκτησε το Champions League που επιζητούσε με τόσο επιμονή τα τελευταία χρόνια αλλά το συνδύασε με νταμπλ εντός των συνόρων και έγινε μόλις η δεύτερη αγγλική ομάδα με τρεμπλ.

Ωστόσο, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βρει τον παίκτη εκείνο που θεωρεί ότι με την έλευσή του στο “Έτιχαντ” θα κάνει ακόμα πιο ισχυρούς αμυντικά τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Αυτός είναι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, με τους πολίτες να φουλάρουν για την απόκτησή του από την Λειψία αλλά τους Γερμανούς να αποδεικνύονται δεινοί διαπραγματευτές και να αξιώνουν να μπει ένα εννιαψήφιο νούμερο στα ταμεία τους για να κλείσει το deal.

“Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ και ο μάνατζέρ του μας είπαν την επιθυμία τους να πάει στην Σίτι. Αυτή είναι η βούλησή του και είμαστε σε επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι.

Με ένα ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, ο Γιόσκο θα καταλήξει στα στιβαρά χέρια του Γκουαρδιόλα. Έτσι θα γίνει ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου”, τόνισε με νόημα ο διευθυντής των “ταύρων”, Μαξ Έμπερλ, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για την έναρξη συνομιλιών μεταξύ των δύο ομάδων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.