ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Πισάρο φτάνει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Ροδόλφο Πισάρο για διετές συμβόλαιο, όπως επιβεβαιώνουν τις τελευταίες ώρες και πληροφορίες από την πατρίδα του και ο Μεξικανός αναμένεται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα (17/7) για να υπογράψει στην Ένωση.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες καθώς η άφιξη του Μέσι στο Μαϊάμι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι ανοίγει το δρόμο για την αποχώρηση του Πισάρο.

Η ΑΕΚ έχει προσφέρει στον Πισάρο διετές συμβόλαιο συνεργασία αντί 1,2 εκατ. ευρώ το οποίο με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και το 1,5.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πισάρο η ΑΕΚ θα μετρήσει και τα “κουκιά” όσον αφορά στις θέσεις των μη κοινοτικών παικτών καθώς με την έλευση του Μεξικανού πλέον θα έχει επτά μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές της Ένωσης.

Υπάρχουν ήδη οι δύο Ιρανοί (Μοχαμάντι και Χατζισαφί), ο Λιβάι Γκαρσία (Τρίνινταντ και Τομπάγκο), ο Σέρχιο Αραούχο (Αργεντινή), ο Ζίνι (Αγκόλα) και ο Πινέδα (Μεξικό).

Μικρό το κακό θα πει κάποιος, από τη στιγμή που κάθε ομάδα μπορεί να έχει στην αποστολή της έως πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχοντας δύο αριστερούς μπακ από το Ιράν, ο ένας θα μένει εκτός και στον πάγκο θα υπάρχει η κάλυψη από τον Σταύρο Πήλιο. Επίσης, ο νεαρός Ζίνι θα είναι και την επόμενη σεζόν μια εύκολη επιλογή “κοψίματος”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.