Πάτρα: Η δημοτική Αρχή καταγγέλλει «μέτωπο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση του δήμου Πατρέων: 

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει το φιλολαϊκό έργο της παρά τα εμπόδια που προσπαθεί να βάλει το μέτωπο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Το τελευταίο διάστημα, οι περισσότεροι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης απουσιάζουν από τα σημαντικά όργανα του Δήμου Πατρέων, όπως η Οικονομική επιτροπή και η επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου αποφασίζονται καθοριστικής σημασίας ζητήματα για την λειτουργία και τα έργα του Δήμου μας.

Αποκαλύπτεται ακόμη μία φορά η υποκριτική τους στάση και το δήθεν ενδιαφέρον τους, για τη συμμετοχή τους στα θεσμικά όργανα, αλλά κυρίως ο σκοπός τους, που είναι να βάλουν εμπόδια στο έργο της Δημοτικής Αρχής, απουσιάζοντας και από βασικά όργανα της λειτουργίας του Δήμου.

Πιο αποκαλυπτική, όμως, για τους ως άνω στόχους τους, ήταν η στάση του εκπροσώπου της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά», μοναδικού συμμετέχοντος από την αντιπολίτευση στην Οικονομική Επιτροπή, όπου αρνήθηκε να εισαχθεί ως θέμα επείγον, εκτός ημερήσιας διάταξης, η κατεπείγουσα διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας τροφίμων (αφού ο Διεθνής Διαγωνισμός τροφίμων έχει «κολλήσει» στο Συμβούλιο Επικρατείας), για τις δομές του Κοινωνικού Οργανισμού, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη Δομή συσσιτίων, τα ΚΔΑΠΑμεΑ, τους Παιδικούς Σταθμούς, το Υπνωτήριο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, πέτυχε να μην  ξεκινήσει η διαδικασία και να διακινδυνεύεται η έγκαιρη προμήθεια τροφίμων των παραπάνω ευάλωτων Δομών, λόγω και της γνωστής γραφειοκρατικής καθυστέρησης.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα εμπόδια που βάζει το αντιδραστικό για τους Δήμους και τους δημότες θεσμικό πλαίσιο, που εφαρμόζεται διαχρονικά από όλες τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις, το εχθρικό πολιτικό περιβάλλον, τις επίμονες προσπάθειες των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να σταματήσουν το φιλολαϊκό έργο της, θα  συνεχίσει μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον πατραϊκό λαό τον αγώνα υπεράσπισης των έργων, των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων της πόλης μας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.