Δυτ. Ελλάδα: Απατεώνες έβαλαν στο στόχαστρο ιερείς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απατεώνες τηλεφωνούν σε Ιερείς και σε Ιερούς Ναούς ζητώντας χρήματα για την ενίσχυση απόρων συνανθρώπων μας και την κάλυψη έκτακτων αναγκών τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Μητρόπολης.

Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον Ιερό Κλήρο και το Λαό, ότι επιτήδειοι τηλεφωνούν σε Ιερείς και σε Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως ζητώντας χρήματα για την ενίσχυση απόρων συνανθρώπων μας και την κάλυψη έκτακτων αναγκών τους.

Άλλοτε υποστηρίζουν ότι τηλεφωνούν μετά από συνεννόηση με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως και άλλοτε ότι τηλεφωνούν εκ μέρους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.

Η Ιερά Μητρόπολη δηλώνει πλήρη άγνοια, ουδεμία άδεια και έγκριση έχει δοθεί σχετικά και έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και την αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση .

Επίσης εφιστά την προσοχή όλων και προτρέπει όσους αντιληφθούν αντίστοιχες κινήσεις να ενημερώνουν άμεσα την Ιερά Μητρόπολη και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.