Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος στην ΕΛΒΙΟ ΑΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίσκεψη στην εταιρεία ΕΛΒΙΟ Α.Ε. (Helbio S.A.) πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της επιχείρησης και συγκεκριμένα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δρ. Θωμά Χαλκίδη, τον Διευθυντή Λειτουργίας Metacon AB, Bo Carlsson, τον Υπεύθυνο Βιομηχανοποίησης , Δρ. Αλέξη Βαγενά και την Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δημοσίων Σχέσεων, Σπυριδούλα Γουναροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Μπονάνος ενημερώθηκε για την ιστορία και τη δράση της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία Συστημάτων Υδρογόνου και Ενέργειας κυρίως από ανανεώσιμες πηγές, είτε για βιομηχανική χρήση είτε ενσωματωμένα με κυψέλες καυσίμου για παραγωγή συνδυασμένης θερμότητας και ισχύος (CHP). Επίσης αναλύθηκε πως οι καινοτόμες λύσεις της εταιρείας εντάσσονται στο υποσχόμενο μέλλον του υδρογόνου σε συνδυασμό με εφαρμογές που θα προβάλουν τη χώρα μας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ συνεισφέρουν σημαντικά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής ειδίκευσης, οδηγώντας και στην αντιστροφή του «brain-drain».

«Η επίσκεψή μου είχε συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αν θέλουμε να μένουν τα παιδιά μας με εξειδικευμένες σπουδές στον τόπο μας, πρέπει να στηρίζουμε επιχειρήσεις που έχουν δυναμικό και επενδυτικό χαρακτήρα. Να ισοπεδώνουμε κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο, ώστε να έχουμε στην περιοχή μας καλοπληρωμένες δουλειές. Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που αλλάζουν την εικόνα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» τόνισε ο κ. Μπονάνος με την ευκαιρία της επίσκεψής του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.