Ρέθυμνο: Έξι φυτείες κάνναβης εντοπίστηκαν στην περιοχή του Μυλοποτάμου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εντοπίστηκαν έξι φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο, με τους αστυνομικούς των αρμόδιων υπηρεσιών να εκριζώνουν δεκάδες δενδρύλλια.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν εβδομήντα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης.

Σήμερα το πρωί οι ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, εντόπισαν έξι διαφορετικές φυτείες όπου καλλιεργούνταν επιμελώς τα δενδρύλλια κάνναβης και όλα ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δύο μέτρα. Επίσης στο χώρο βρεθήκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία περισυλλέχτηκαν από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.