Απρόοπτο στη Βουλή: Ένας πόνος στη μέση διέκοψε προσωρινά την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Πυρά» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας πως ο λαός δεν θέλει ούτε market pass, ούτε εργασιακή ζούγκλα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολίασε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως είχε λίγο απ’ όλα. «Λίγο από Κένεντι και λίγο από Μπάιντεν. Προκαλείτε αμηχανία σε κάποιους εδώ μέσα, όχι σε εμάς», τόνισε.

«Ακούμε επί τρεις ημέρες τους υπουργούς να παρουσιάζουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. Ήρθατε και εσείς με φόρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας: «Ακούμε για νέο εκλογικό νόμο με πλαφόν 5% ή για ιδιωτικά πανεπιστήμια. Θα μας βρίσκεται παντού απέναντι».

«Ξεκαθαρίζουμε. Θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε πιο δύσκολο να προχωρήσετε το αντιλαϊκό σας πρόγραμμα. Δεν σας υποτιμάμε στην προσπάθειά σας να φέρετε αυτά που αποκαλείτε ως προκλήσεις της νέας εποχής» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Τις καλύτερες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα»

«Θα έρθει το ωραίο, το μεγάλο, το συγκλονιστικό» είπε κλείνοντας την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Το απρόοπτο και η διακοπή της ομιλίας

Ένας έντονος πόνος του Δ. Κουτσούμπα στη μέση προκάλεσε ολιγόλεπτη διακοπή στη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων.

“Έχω και τη μέση μου” είπε ο κ. Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ο έντονος μορφασμός του μάλιστα έκανε τους πάντες να καταλάβουν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό με τον γραμματέα του ΚΚΕ να σκύβει στο έδρανο από τον πόνο. Αμέσως έτρεξαν προς βοήθεια αρκετοί βουλευτές ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε. Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Κουτσούμπας αισθάνθηκε καλύτερα και εν μέσω χειροκροτημάτων από όλα τα έδρανα είπε: “Ευτυχώς, σπασμοί στη μέση ήταν μόνο”.

Το χειροκρότημα στον κ. Κουτσούμπα σχολιάστηκε και από τον Πρόεδρο της Βουλής, με τον κ. Τασούλα να λέει ότι το χειροκρότημα ήταν για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος υπερτερεί των ιδεολογιών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.