Πογέτ: “Απίστευτη προσπάθεια από τους παίκτες, νιώσαμε ότι παίζαμε σπίτι μας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Εθνική νίκησε 2-1 την Ιρλανδία για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι παίκτες του έδωσαν ένα υπέροχο ματς και έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που παρείχε σε εκείνον και τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη NOVA: Για το ότι η ομάδα πήρε το τρίποντο και τις σκέψεις του: “Ήταν υπέροχο ματς, ήταν απίστευτη προσπάθεια. Είχαμε δύσκολο ματς. Νιώσαμε ότι παίζουμε σπίτι μας. Υπήρξαν στιγμές που τους χρειαστήκαμε και ήταν εκεί. Τους ευχαριστούμε και δεν θα πιστέψετε πόσο πολύ νοιάζονται οι παίκτες να είναι εδώ”.

Για το ότι η ομάδα έκανε περισσότερες τελικές σε σχέση με αυτές που είχε στο παρελθόν: “Προσπαθήσαμε να παίξουμε έτσι και να κρατήσουμε τη θέση μας. Ο Μπάλντοκ έπαιξε σχεδόν όλο το ματς στον αστράγαλο. Περίμενα ένα παραπάνω γκολ για να είμαι περισσότερο χαλαρός.

Υπήρξαν κάποιες επικίνδυνες στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς. Η επέμβαση του Βλαχοδήμου στο τέλος. Κάναμε τα βασικά που ήθελα και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουμε”.

Αμέσως μετά μίλησε και στην Alpha και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, οι σύγχρονοι προπονητές μιλούν για την επίθεση αλλά πρέπει να αμύνεσαι συγχρόνως. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί και να μη χρειαστεί να φτάνουμε μέχρι το τέλος και ο προπονητής να ιδρώνει τη φανέλα όπως οι παίκτες”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.