Γερμανία – Ουκρανία 3-3: Η “μανσάφτ” έσωσε τη φιλική παρτίδα με δύο γκολ στο φινάλε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία, που δεν μετέχει στα προκριματικά, φιλοξένησε την Ουκρανία σε φιλική αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3 σε μια αναμέτρηση με ελληνικό χρώμα, καθώς διαιτητής της ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Μάλιστα οι Ουκρανοί είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως η “μανσάφτ” με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς έσωσαν τη φιλική παρτίδα.

Η Γερμανία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό. Ο Φίλκρουγκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, έπειτα από ασίστ του Βολφ. Γρήγορα όμως η Ουκρανία κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς. Στο 19′ ο Τσινγκάκοφ ισοφάρισε σε 1-1 και τέσσερα λεπτά μετά ο Ρίντιγκερ έφερε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Ουκρανοί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς πέτυχαν και τρίτο γκολ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Τσινγκάκοφ. Στο φινάλε όμως η Γερμανία πέτυχε δύο γκολ με πρωταγωνιστή τον Χάβερτς. Ο φορ της Τσέλσι μείωσε σε 3-2 στο 83′ και στο 90′ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κίμιχ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.