Αρχίζει η διάθεση των διαρκείας στην ΑΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρωί της Δευτέρας αρχίζει η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους φίλους της ομάδας που είναι εκστασιασμένοι από το νταμπλ.

Από σήμερα, 12 Ιουνίου, μέχρι τις 27 του μήνα είναι η περίοδος ανανέωσης της κάρτας για τους παλιούς κατόχους. Αυτή αφορά αποκλειστικά στα διαρκείας των εγχώριων διοργανώσεων.

Όσοι ανανεώσουν τη θέση τους εντός της συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας, θα μπορούν από τις 7 ως τις 21 Ιουλίου να εξασφαλίσουν διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (που θα είναι τουλάχιστον πέντε στην «Opap Arena»).

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα αγοράς διαρκείας όσοι δεν ανανέωσαν στο διάστημα 12-27 Ιουνίου, λόγω των δεσμεύσεων στις θύρες 46-47-48 για τις ανάγκες της UEFA.

Από τις 7 ως τις 21 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος κατά την οποία θα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις οι νέοι κάτοχοι, ενώ οι ίδιοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν θέση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο διάστημα στο διάστημα 24 με 31 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως τα διαρκείας ανανεώνονται ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθεί ο περσινός συνωστισμός.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.