Πρώτη μέρα για τις ημερήσιες – δωρεάν- παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή, με συνέπεια στην πολιτική  της κατεύθυνση που της  υπαγορεύει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους για ψυχαγωγία και διακοπές, συνεχίζει και φέτος,  τη λειτουργία των  δωρεάν Ημερήσιων  Παιδικών  Κατασκηνώσεων, στην πλαζ και τα Ροΐτικα.

Φέτος, θα φιλοξενηθούν δωρεάν συνολικά 930 παιδιά σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους με οργανωμένη μετακίνηση, γεύματα με ειδικό διατροφολόγιο (πρωινό, μεσημεριανό) και πλήρη ψυχαγωγία, ενώ στο χώρο των κατασκηνώσεων λειτουργεί οργανωμένο ιατρείο καθώς και αναρρωτήριο.

Πρώτη μέρα η σημερινή, για τις κατασκηνώσεις του 2023, φιλοξενούνται 315 παιδιά σε Πλαζ – Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Ροΐτικα.

1687332106711.jpg

Την έναρξη «κήρυξε» η Μπάντα του Δήμου Πατρέων, παρουσία του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρου Τουλγαρίδη, της Αντιπροέδρου, Νάνσυς Αγγελακοπούλου, του Βοηθού Δήμαρχου – Συντονιστή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Γιώργου Μαγιάκη, και της προϊσταμένης των Θερινών ΚΔΑΠ, Κυριακούλας Τζανάτου μαζί με την Κατερίνα Νικολακοπούλου.

Οι μικροί κατασκηνωτές πήραν το πρωινό τους, γνωρίστηκαν με τις υπεύθυνες των δύο δομών, Ελένη Μπούκλη και Αφροδίτη Βουτσινά καθώς και με τους ομαδάρχες τους, και έπειτα ξεκίνησαν το ωρολόγιο πρόγραμμα (αθλητισμό, μπάνιο στη θάλασσα, εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, κ.α).

353091077_656778399644475_6584979307646637921_n.jpg

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποικιλία πρωτότυπων εκπαιδευτικών δράσεων τόσο από τις δομές του Δήμου, όσο και από άλλους σημαντικούς φορείς της πόλης.

Τέλος, η μεταφορά των παιδιών γίνεται με μισθωμένα από  τον ΚΟΔΗΠ λεωφορεία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.