Ασπρόπυργος: Προσωρινά ελεύθερος ο 46χρονος για τον βιασμό 27χρονης σε εταιρικό βαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην καταγγελία της η 27χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι μετά τον βιασμό, παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα.

Στη σύλληψη ενός οδηγού λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας στην περιοχή του Ασπρόπυργου προχώρησαν χθες (20/05) οι Αρχές, μετά από καταγγελία μιας 27χρονης κοπέλας ότι την βίασε.

Βάσει των όσων αναφέρει η 27χρονη στην καταγγελία της, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της περασμένης Δευτέρας (13/05). Το φερόμενο ως θύμα αποβιβάστηκε στο σταθμό Προαστιακού στον Ασπρόπυργο, όπου και την περίμενε ο οδηγός του ιδιωτικού λεωφορείου, που μεταφέρει καθημερινά εργαζόμενους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο οδηγός της είπε να περιμένει λίγη ώρα, διότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και πως θα επέστρεφε να την παραλάβει.

Λίγο αργότερα ο οδηγός επέστρεψε στο σημείο, είπε στην κοπέλα να επιβιβαστεί στο λεωφορείο και έπειτα τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία. Εκεί της επιτέθηκε και την βίασε, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε στο χώρο εργασίας της, λέγοντας της μάλιστα να ξεχάσει ό,τι συνέβη πριν λίγο.

Αμέσως η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού. Επιπλέον, η 27χρονη κατήγγειλε ότι μετά τον βιασμό παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.