Πάτρα: Μέχρι τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις δωρεάν παιδικές ημερήσιες κατασκηνώσεις του Δήμου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής:

Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους για ψυχαγωγία και διακοπές,  μεριμνώντας για την ικανοποίηση τους, σας ανακοινώνουμε τη συνέχεια της λειτουργίας των  Ημερήσιων  Παιδικών  Κατασκηνώσεων για το καλοκαίρι 2024χωρίς οικονομική συμμετοχή από τους ωφελούμενους:

  • 5ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ στη Πλαζ
  • 6ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ στα Ροΐτικα

Περίοδοι λειτουργίας των Θερινών ΚΔΑΠ:

  • 1η περίοδος : 25-06-2024 έως 10-07-2024
  • 2η περίοδος : 11-07-2024 έως 26-07-2024
  • 3η περίοδος : 29-07-2024 έως 14-08-2024

Το 5ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ και 6ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ(Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις) θα φιλοξενήσουν  παιδιά με έτη γέννησης από 1/1/2011 έως 31/12/2016.

Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και δραστηριότητες που έχουν κεντρικό άξονα την επαφή των παιδιών με τις τέχνες, τον αθλητισμό, τη φύση, την επιστήμη, σε μια εποχή όπου τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα στερούν την ποιοτική εκπαίδευση και μάθηση, καθώς η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται πρωτίστως σε παιδιά λαϊκών οικογενειών του Δήμου μας. Έτσι, με αυτό τον προσανατολισμό και σε συνεργασία με τις πολιτιστικές δομές του Δήμου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – ΠΑΡΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΚΕΔΗΠ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ), την Αντιδημαρχία Παιδείας, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού  και συμμετοχή αθλητικών σωματείων, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Ενέργειας  θα εκπονηθούν προγράμματα για  τη  δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ΜΟΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα του ΚΟΔΗΠ : www.kodip.gr  έως και Πέμπτη 6 Ιουνίου 2014.

(Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τη λήξη της παραπάνω περιόδου θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και θα εξετασθούν εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.)

Τηλέφωνο (ΜΟΝΟ για την περίοδο των αιτήσεων) : 2610433210

Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kodip.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.