Πάτρα: Ποια εκλογικά τμήματα δεν θα λειτουργήσουν στις εκλογές της Κυριακής – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Μικρές τροποποιήσεις έχουν γίνει αφενός γιατί ορισμένες σχολικές μονάδες εξαιρέθηκαν από τον κατάλογο των καταστημάτων ψηφοφορίας επειδή έχουν οριστεί ως βαθμολογικά κέντρα, αφετέρου διότι σε όλη τη χώρα άλλαξαν οι εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών.

Αναλυτικότερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ισχύουν οι παρακάτω αλλαγές :

α) όσοι ψήφισαν στα εκλογικά τμήματα 415 – 420 του 4ου εκλογικού διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων οι οποίοι είχαν ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο & το 6ο Γυμνάσιο Πατρών (Έλληνος Στρατιώτου& Αγίας Σοφίας) πλέον θα ψηφίσουν στο 2ο ΕΠΑΛ Πατρών (Τέρμα Αγίας Σοφίας) και

β) όσοι ψήφισαν στα εκλογικά τμήματα 490 – 494 του 8ου εκλογικού διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων κι είχαν ψηφίσει στο Μουσικό Σχολείο Πατρών (Πάροδος ΕΒ 30), πλέον θα ψηφίσουν στο 12ο Λύκειο Πατρών (Ελ. Βενιζέλου 196).

Οι αλλαγές κατέστησαν αναγκαίες διότι, οι δυο σχολικές μονάδες που αλλάζουν είναι εντεταλμένες για χρήση διαδικασιών των πανελλαδικών εξετάσεων και πρέπει να εξαιρεθούν από τους καταλόγους των εκλογικών κέντρων στις επικείμενες εκλογές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.