Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θέλω η Πάτρα να είναι η πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης της επόμενης δεκαετίας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερη ενημέρωση: Ξεκίνησε με καθυστέρηση η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε  στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ΕΣΥ λέγοντας πως “θα προσληφθούν 10.000 γιατροί και νοσηλευτές την επόμενη τετραετία. Θα στηρίξουμε τα Κέντρα Υγείας θα δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας. Θα συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα όπου αυτό είναι απαραίτητο αλλά παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους ασφαλισμένους συμπολίτες μας”.

Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε  στο εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου και στο γεγονός ότι και αυτός ο νομός βάφτηκε μπλε.

“Στις κάλπες της επόμενης Κυριακής να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό μας για να μπορούμε στις 26 Ιουνίου να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε για την Ελλάδα της προκοπής και της υπερηφάνειας”, είπε.

Ανέφερε εκ νέου ότι “πρώτη προτεραιότητα τις επόμενης τετραετίας θα είναι οι καλύτεροι μισθοί”.

“Θέλω η Πάτρα να έιναι η πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης της επόμενης δεκαετίας με πολλές καλοπληρωμένες θέσεις έργασίας και σημαντικά έργα υποδομής” ανέφερε.

Πρώτη ενημέρωση: Στην Πάτρα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρώτος σταθμός του το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αγ. Ανδρέου, όπου τον υποδέχθηκαν στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Στη συνέχεια πεζός θα μεταβεί στην Γεροκωστοπούλου και στη Ρήγα Φεραίου για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες.

Ακολούθως, θα μιλήσει στους πολίτες κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (διασταύρωση με Αγίου Νικολάου).

Δείτε live

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.