Τσίπρας: Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι ο κατακερματισμός της αντιδεξιάς επιλογής σε μικρότερα κόμματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι άνθρωποι που παράγουν τον πλούτο με τον μόχθο τους, είναι η κοινωνική και πολιτική ραχοκοκαλιά του κόμματός μας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας

«Κάθε ψήφος στα μικρότερα κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά είναι ψήφος που ενισχύει και εξυπηρετεί τη ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και σε εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, βάζει μπροστά τα εργατικά δικαιώματα για την ισότητα, την αξιοπρέπεια και την ευημερία για να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, για να γίνει κάθε χώρος εργασίας, χώρος έκφρασης της ανθρώπινης δημιουργικότητας και ελευθερίας, για υψηλότερους μισθούς και σταθερές σχέσεις εργασίας, για δυνατά συνδικάτα στο πλευρό της κοινωνίας, για δουλειά με δικαιώματα, για το δικαίωμα στη δουλειά, για μια ζωή που αξίζει, για μια δίκαιη κοινωνία για όλες και όλους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέφερε: «Ας μην του κάνουνε το χατίρι. Οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία αυτού του διλήμματος. Και να μην τους κάνουν τη χάρη. Είμαι σίγουρος πως από αυτή τη μάχη θα βγούμε δυνατότεροι, θα βγούμε νικητές, πάνω απ’όλα για τα συμφέροντα των εργαζομένων, για τα συμφέροντα του κόσμου της μισθωτής εργασίας».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.