Ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου με το «Πρωινό»: «Έχω χάσει την υπομονή μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Μαρία Κορινθίου με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό». Μάλιστα, την Παρασκευή 16/6 η Μαρία Κορινθίου, που όπως έχει γίνει γνωστό, του χρόνου δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Πρωινό, δεν εμφανίστηκε στην αποφώνηση της εκπομπής, όπως συνηθίζεται.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν τη Μαρία Κορινθίου, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της αναφέροντας πως έχει τελειώσει πλέον η υπομονή της.

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όπως όλα δείχνουν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα θέμα που ήταν να παρουσιάσει η Μαρία Κορινθίου και τελικά παρουσιάστηκε από άλλο πρόσωπο της εκπομπής.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.