Άρης Σοϊλέδης: «Έβαλα μαλλιά, έχω κάνει και μία φορά μπότοξ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και δεν δίστασε να αποκαλύψει την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

«Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας… ή η Μελίνα θα αποχωρούσε ή η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες. Εγώ θέλω νικητή τον Σάκη, γιατί το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην 4άδα», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε:  «Τον Μπάρτζη δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες στιγμές μου αρέσει και κάποιες άλλες όχι».

«Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες.

Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά μου, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω τι είναι», δήλωσε σε άλλο σημείο ο Άρης Σοϊλέδης.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.