Πύργος: «Πήγα να φτιάξω γάλα και το παιδί εξαφανίστηκε», λέει η μητέρα της 2χρονης που βρέθηκε νεκρή (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 2χρονου κοριτσιού ρομά που αναζητούσαν οι αρχές από χθες Δευτέρα 29 Μαΐου και εντοπίστηκε σήμερα νεκρό σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ, στην περιοχή Καταραχίου στον Πύργο.

“Μπήκα να του φτιάξω γάλα και όταν βγήκα είχε εξαφανιστεί” είπε συγκλονισμένη η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Ειδικότερα, η μητέρα του παιδιού, εμφανώς ταραγμένη και με βουρκωμένα μάτια, περιέγραψε πώς χάθηκε το κορίτσι, στις τηλεοπτικές κάμερες.

“Μπήκα να του φτιάξω γάλα και όταν βγήκα είχε εξαφανιστεί. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους αλλά δεν την είδαν. Μετά πήρα την αστυνομία. Δεν ήξερε να κολυμπήσει και φοβόταν να πάει κοντά στο κανάλι. Είχαμε βάλει ένα σκύλο εκεί…. Έχασα την Παναγιώτα μου…” δήλωσε η μητέρα.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που έχασε το παιδί της, η νεαρή γυναίκα απάντησε: Πώς να αισθάνομαι, εσύ εάν είχες χάσει το παιδί πώς θα ένιωθες;”

Να τονιστεί ότι οι έρευνες είχαν ενταθεί σήμερα από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες. Τελικά, το δίχρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό μέσα στο αρδευτικό κανάλι, σε απόσταση περίπου 2-3 χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες, έχοντας, πιθανότατα παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.