Πάτρα: Έτσι εντοπίστηκε ο πολίτης που χτύπησε τον υπάλληλο του ΚΕΠ στο λιμάνι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλήθος βιοπραγιών σε βάρος υπαλλήλων καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων ΚΕΠ Νοτιοδυτικής Ελλάδος, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε εργαζόμενος, άτομο με ειδικές ανάγκες, στο ΚΕΠ της Πάτρας.
Σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται πως «ένας θρασύδειλος πολίτης θεώρησε ότι εφόσον δεν γινόταν να διεκπεραιωθεί η υπόθεση του στο ΚΕΠ, έπρεπε να επιτεθεί φραστικά με βρισιές σε γυναίκα συνάδελφο μας και να χειροδικήσει εναντίον συνάδελφου μας ΑΜΕΑ που προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να υπερασπιστεί τη συνάδελφο μας , τον οποίο και τραυμάτισε. Ο συγκεκριμένος «νταής» πολίτης φρόντισε να διαφύγει όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η αστυνομία, ξεχνώντας το κινητό του το οποίο αποκάλυψε την ταυτότητα του. Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το συγκεκριμένο βίαιο περιστατικό στο κεντρικό ΚΕΠ της Πάτρας έρχεται να προστεθεί στο πλήθος των βιαιοπραγιών εναντίον συναδέλφων μας σε όλη την επικράτεια. Το συγκεκριμένο βίαιο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα ανίκανα για ακοή πολιτικά αυτιά που έχουν ενημερωθεί εγγράφως, σχολαστικά και επανειλημμένως από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων των ΚΕΠ ( ΠΟΣΕ ΚΕΠ) για τις συχνές επιθέσεις σε εργαζόμενους των ΚΕΠ και τους έχει ανατεθεί η πλήρη ευθύνη για κάθε περιστατικό εις βάρος της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των συναδέλφων μας στο χώρο εργασίας τους. Το συγκεκριμένο ιδιαιτέρως βίαιο περιστατικό εναντίον της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των συναδέλφων μας στο κεντρικό ΚΕΠ της Πάτρας αποδεικνύει ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατέψει, ως οφείλει από το νόμο, τους εργαζόμενους των ΚΕΠ, στο χώρο εργασίας τους».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.