ΟΑΣΘ: Τετράωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 26 Απριλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο Παρασκευή (26.04.2024), από τις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση το συνδικάτο τους.

Το συνδικάτο καλεί τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να δώσουν οριστικά λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης και των ίδιων.

Στην ανακοίνωση τίθεται σειρά ερωτημάτων για τον προωθούμενο ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, που αφορά την παραχώρηση συγκοινωνιακού έργου σε ιδιώτες, ύψους 646.800.000 ευρώ, με ανταγωνιστικό διάλογο, ενώ ζητείται λύση σχετικά με -μεταξύ άλλων- την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την έκδοση Φ.Ε.Κ. ανθυγιεινού επιδόματος, ζητήματα, τα οποία -όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι- έχουν παραπεμφθεί για επίλυση σε μελλοντικό χρόνο.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά από τους εργαζόμενους να μην προχωρήσουν στην κινητοποίηση που προανήγγειλαν.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την «αιφνιδιαστική», όπως τονίζει, κινητοποίηση των εργαζομένων του οργανισμού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.