Λάουρα Νάργες: H εξομολόγηση για την μάχη της με τα κιλά της εγκυμοσύνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες, καθώς πριν από 8 περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του μωρού της, παράλληλα όμως, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό της κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική για να καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) επειδή δεν ήθελε να χάσει την προπόνησή της βγήκε για τρέξιμο και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφίας της την ώρα της γυμναστικής.

Μάλιστα, την συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Έγραψε συγκεκριμένα: «Τις περισσότερες φορές κλαίω αλλά μετά θυμάμαι, η μου το θυμίζει ο Χρήστος Σαντικάι, ότι το έχω κάνει ξανά και κάπου κάπως βρίσκω δυνάμεις».

Η ανάρτησή της

Όταν ξεκίνησε γυμναστήριο

Τον Ιανουάριο η Λάουρα Νάργες ανέφερε ότι ξεκίνησε διατροφή αλλά και γυμναστική. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γυμναστήριο, δείχνοντας την πραγματική εικόνα του σώματός της, τρεις μήνες μετά τη γέννα και στη λεζάντα έγραψε: «Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Στόχος: juicy summer body».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.