ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ συνεχίζει στην Ένωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό που διανύουμε, η παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ παρέμενε στον «αέρα». Και τελικώς η κατάληξη θα είναι η ίδια, όπως και τις προηγούμενες φορές. Ο 37χρονος Ολλανδομαροκινός εξτρέμ θα ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιό του με την Ένωση και συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν στους κιτρινόμαυρους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που είχε, κοιτάζοντας αν θα έβρισκε κάτι στην Ολλανδία, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του στο τέλος της σεζόν. Η υπόθεση παρέμενε ανοικτή καθώς με τον παίκτη υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση και τελικά το θέμα θα κλείσει με την παραμονή του στην Ένωση, κάτι που πρόκειται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Άμραμπατ παρά την ηλικία του αποτελεί μια χρήσιμη λύση για τη δεξιά πλευρά, προσφέροντας σημαντικά με την αθλητικότητά του, το στυλ του παιχνιδιού του και με την εμπειρία του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που αναγνωρίζεται και από τον Ματίας Αλμέιδα και από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Ολλανδομαροκινός εξτρέμ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε επιστρέψει στην Ολλανδία έπειτα από την ολοκλήρωση των διακοπών του, θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ και θα υπολογίζεται ξανά από τον «Πελάδο». Ο Άμραμπατ από το 2021, όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ από την Αλ Νασρ, μετράει 104 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους κιτρινόμαυρους, έχοντας 20 γκολ και 16 ασίστ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.