Πάργα: Εντοπίστηκε νεκρός ο πρώην δήμαρχος, Θανάσης Λιόλιος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Πάργας, Θανάση Λιόλιου. Ο Θανάσης Λιόλιος εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Λούτσα της Πρέβεζας. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το προηγούμενο βράδυ, οπότε και είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα, μια δραστηριότητα που αγαπούσε ιδιαίτερα.

Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι και ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές. Από νωρίς το πρωί, ομάδες του Λιμενικού και της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για την αναζήτησή του. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κοντά στις πρώην κατασκηνώσεις στην περιοχή της Λούτσας, και μέσα σε αυτό βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, κάτι που αύξησε την αγωνία των Αρχών και της οικογένειας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, kanalakinews.gr οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, τόσο σε στεριά όσο και σε θάλασσα, με τη βοήθεια σκάφους του Λιμενικού και δυτών. Τελικά το άψυχο σώμα του πρώην δημάρχου εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή της περιοχής.

Ο Θανάσης Λιόλιος είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος Πάργας, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο και όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν για την προσφορά και τον χαρακτήρα του.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.