Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη να γίνω πρωθυπουργός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έτοιμη να γίνει πρωθυπουργός δηλώνει η Μιλένα Αποστολάκη, που τη Δευτέρα (1.7.2024) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Action 24, η Μιλένα Αποστολάκη σημείωσε πως νιώθει έτοιμη να γίνει πρωθυπουργός μιας και η ίδια έχει κοινοβουλευτική εμπειρία. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμη να αναλάβει πρωθυπουργικά καθήκοντα σημείωσε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου “εγώ μπορώ καλύτερα”».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή.

Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλόλητα».

 

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.