Πάτρα: Τον “πρόδωσε” η καρδιά του µέσα στη θάλασσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του πνοή µέσα στη θάλασσα άφησε χθες το µεσηµέρι ένας 59χρονος συµπολίτης µας, πατέρας δύο παιδιών, στην παραλία της Πλαζ. Ο άτυχος άνδρας Α.Χ. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του µέσα στην θάλασσα και αµέσως έσπευσαν οι δύο ναυαγοσώστριες για να τον βοηθήσουν. Τον έβγαλαν από τη θάλασσα και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, κάνοντας χρήση των αυτόµατων απινιδωτών.

Στο µεταξύ είχε ενηµερωθεί από την πρώτη στιγµή το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και δικυκλιστής άµεσης επέµβασης έφθασε στο σηµείο πολύ γρήγορα, συνεχίζοντας τις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Κινητή µονάδα του ΕΚΑΒ επανδρωµένη µε πλήρωµα διασωστών και γιατρού έφθασε στην παραλία για να συνδράµει. Αν και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον ανατάξουν, δυστυχώς κατέστη αδύνατο. Ο άτυχος άνδρας διακοµίσθηκε άµεσα στο Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών το µοιραίο είχε επέλθει.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργεί το Κεντρικό Λιµεναρχείο Πατρών, το οποίο διέταξε να γίνει νεκροψία – νεκροτοµή. Εικάζεται πως υπέστη κάποιο καρδιολογικό πρόβληµα την ώρα που κολυµπούσε µε αποτέλεσµα να βρει τραγικό τέλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.