Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρή απάντηση από το περιβάλλον Τσίπρα για την «Αυγή»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε επίπεδο ηγεσίας μετατοπίζεται πλέον η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για το λουκέτο στην εφημερίδα «Αυγή».

Την επιστολή «φωτιά» από 87 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τα «μαύρα ταμεία» και την οικονομική ενίσχυση της «Αυγής», διαδέχθηκε αιχμηρή απάντηση κύκλων από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα που κάνουν λόγο για «χυδαιότητα» υπεύθυνων που χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα.

Παράλληλα τονίζουν ότι η «αγωνία των εργαζομένων δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση».

Αναλυτικά η απάντηση κύκλων από το περιβάλλον Τσίπρα:

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», απαντούν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Αυγή».

«Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Ο Αλ.Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής».

«Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους», καταλήγουν.

Επιστολή «φωτιά» από 87 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Είχε προηγηθεί αυστηρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη την οποία άσκησαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή που απέστειλαν τόσο στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και στη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου.

Μεταξύ άλλων, κατήγγειλαν πως τα Όργανα του κόμματος είναι αδρανοποιημένα, αφήνουν αιχμές για το εκλογικό αποτέλεσμα και ζητούν άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.

Εξαπολύουν δε πυρά για την απόφαση να ανασταλεί η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου της Αυγής.

Την επιστολή υπογράφουν 87 βουλευτές και στελέχη που στρέφονται ανοιχτά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.