Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Από τις 27/06/2024 έως τις  05/07/2024  θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ,  μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, με τη χρήση των κωδικών taxisnet ή από τις 18.30 έως 21.30 καθημερινά μέχρι τις 05/07/2024 στο 1ο όροφο του  9ου  ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ  ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ: Οδός Σεφέρη 131, ΚΟΥΚΟΥΛΙ, ΠΑΤΡΑ , εκτός ΠΕΜΠΤΗΣ 04/07/2024  που θα είμαστε ανοικτά από τις 08:00 έως τις 14:00.

Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται και οι μεταγραφές των μαθητών αφού πρώτα γίνει ηλεκτρονική εγγραφή σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο.

Οι απόφοιτοι του ΕΠΑ.Λ., αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο ειδικότητας τεχνικού, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας. Με τριετής (3) φοίτηση πλέον και εσπερινό ωράριο από τις 18.00 έως τις 22.30. Ταυτόχρονα, για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, ΤΕΦΑΑ, κ.ά.. Τέλος με ένα ακόμη επιπλέον έτος , εφόσον το επιθυμούν, μπορούν μέσω της «Μαθητείας» και της πιστοποίησης που ακολουθεί να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους σε επίπεδο 5.

 

Στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ υπάρχουν για το σχολικό έτος 2024-25 οι παρακάτω τομείς και ειδικότητες:

Τομέας Μηχανολογίας

Ειδικότητες:

Τεχνικός Οχημάτων

Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Τομέας Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

Ειδικότητες:

Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ειδικότητα:

Συντήρηση Έργων Τέχνης – Αποκατάστασης

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.