Πάτρα: Στην αστυνομία για κατάθεση προσήχθη η πρόεδρος του συλλόγου που διοργάνωσε τη γιορτή στην οποία τραυματίστηκε 9χρονος από βεγγαλικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας νοσηλεύεται με εγκαύματα  ένας 9χρονος μαθητης που τραυματίστηκε όταν έσκασε πάνω του βεγγαλικό σε σχολική γιορτή.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής σε Δημοτικο Σχολείο της Πάτρας, όταν ένα απο τα βεγγαλικα που έπεσαν για το τέλος της σχολικής χρονιάς έσκασε πάνω στον 9χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος και το πρόσωπο.

Για το συμβάν προσήχθη από την αστυνομία η πρόεδρος του συλλόγου ως υπεύθυνη της εκδήλωσης, η οποία και έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, η κατηγορούμενη με την ιδιότητα Προέδρου Συλλόγου, διοργάνωσε εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποίησε ρίψη βεγγαλικών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού, που είχε παρευρεθεί, με τους γονείς του, στην εκδήλωση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της κατηγορούμενης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ο ανήλικος παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.