Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του για βιασμό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του ότι τη βίασε δύο φορές κατά την τελευταία διετία κι ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν 6 ετών.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους όρους της μετοίκησής του από το κοινό τους σπίτι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Ο ηλικιωμένος -κατά πληροφορίες- αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε ψευδείς, τονίζοντας ότι όσα καταγγέλλει η κόρη του είναι προϊόν φαντασίας. Φέρεται δε να ανέφερε ότι η 32χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως και έχει παρελθόν νοσηλείας σε ανάλογες δομές. Επικαλέστηκε ακόμη σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απειλής των γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κ.ά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.