Λάκης Γαβαλάς: Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα στη φυλακή και τελικά μου έφεραν ταλκ από το ιατρείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τόνισε ότι δεν υπάρχουν «VIP κελιά», σχετικά με τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές.

Ο σχεδιαστής μόδας αρχικά ανέφερε: «Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να κατεδαφιστούν εδώ και τώρα. Η ΓΑΔΑ και ο “Άγιος Σάββας”. Στη ΓΑΔΑ έμεινα κι εγώ και η αδερφή μου, με ανήλικο παιδί τότε, για ενάμιση μήνα. Δεν υπάρχει κάτι πιο βρωμερό και πιο χολέρα. Δεν είχαν χώρο οι φυλακές τότε».

Σχετικά με τα VIP κελιά στις φυλακές, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Είναι η πτέρυγα με λιγότερους κρατούμενους. Υπήρχε κελί για 8 άτομα και ήταν μέσα 20. Πού είναι αυτό το VIP κελί; Δεν υπάρχει. Και γιατί να μην έχει air condition; Να πεθάνουμε; Η φυλακή είναι ένα τρελό πράγμα. Πρέπει να σωφρονιστείς, η φυλακή δεν βάζει τον άνθρωπο να σωφρονιστεί. Πώς να τον κάνεις τον άλλον να σωφρονιστεί, όταν πρέπει να βλέπει εκεί μέσα ξυλοδαρμούς και ό,τι άλλο γίνεται; Με κάνετε και κεκεδίζω».

Για το αν είχε νιώσει ποτέ φόβο μέσα στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου και δεν ήξερα πού να τη βρω. Μου έφεραν τελικά ταλκ από το ιατρείο. Όταν πας φυλακή είναι πολύ σκληρό, δεν θέλω να το περιπαίζουμε. Έχει μια έννοια που ανήκει στην κοινωνία μας. Όταν έχεις οικονομικό έγκλημα, με βάζεις με ανθρώπους που έχουν σκοτώσει; Εγώ σωφρονίστηκα από μένα τον ίδιο, όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι».

newsbeast.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.