Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Έφερε τη χαρά που έλειπε από τη ζωή μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της.

“Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί”, είπε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και συνέχισε:

“Δεν γνωρίζω αν τα media έχουν κανιβαλίσει τη σχέση μας, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται. Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει κάποια στιγμή. Μπορεί και να συμβεί, όχι άμεσα”.

Για τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή επισήμανε:: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες».

instyle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.