Γ. Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εσωκομματικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» που τελέστηκε κατά την βάπτισή του όταν, όπως είπε, μέσα στην κολυμπήθρα σχηματίστηκε σταυρός από λάδι.

Ο Γιώργος Τσίπρας χαρακτήρισε «σοκαριστική» την αναφορά του προέδρου και αφετέρου σημείωσε ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε».

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους» είπε αρχικά ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

Όπως σημείωσε, μάλιστα, «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα» ενώ στην ερώτηση γιατί το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να απαντήσει «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος» για να συμπληρώσει «δεν είναι καλό στοιχείο. Αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

Φρόντισε παράλληλα να στείλει το μήνυμα ότι «το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη όμως είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν η ψυχή μας».

Σε νέα ερώτηση, μάλιστα, σχετικά με το αν αποδέχεται την ιδεολογική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά «ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του;» για να προσθέσει ότι «το κόμμα θα παραμείνει κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αν θέλει να πάμε μπροστά και να εκφράσουμε την προοδευτική παράταξη».

Παράλληλα, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις Κασσελάκη λέγοντας πως στη δική του βάφτιση «σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.