Ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ανέλαβε και τη σχετική πρωτοβουλία να μην έχει μπει ακόμα στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνυπογράφει την πρόταση δυσπιστίας που συνέταξε το ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των πενήντα υπογραφών που απαιτεί το Σύνταγμα.

Ο κ. Παππάς αν και πήρε τον λόγο για να δικαιολογήσει τη δήλωση του κ. Κασσελάκη περί ύπαρξης παρατηρητών σε όλες τις εκλογές που έχουν γίνει στην Ελλάδα ανακοίνωσε και τη συνυπογραφή της πρότασης, η οποία πάντως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Απαντώντας για το θέμα των παρατηρητών ο κ. Βορίδης είπε ότι παγίως ο ΟΑΣΕ στέλνει παρατηρητές και στην Ελλάδα έχοντας κρίνει όλες τις εκλογές στη Μεταπολίτευση ως ελεύθερες και δίκαιες. «Σας ρωτώ ευθέως: Έχετε πρόθεση να αμφισβητήσετε ένα κεκτημένο δεκαετιών στη μεταπολίτευση που λέει ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών διεξάγουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές; Το κάνετε γιατί καταλαβαίνετε ότι έρχεται ένα δυσκολο αποτέλεσμα; Πρέπει να δώσετε ευθεία και ξεκάθαρη απάντηση» είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.