ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν, η λευκή ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης κόλλησαν στο μηδέν στους Ζωσιμάδες (0-0) και πήραν από ένα βαθμό, που δεν αφήνει όμως κανέναν ικανοποιημένο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τον Κόντε και κορυφαίο τον Ροσέρο που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες από τα δεξιά. Ο Άρης είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαμόρα, ενώ στο 84′ το ωραίο σουτ του Μανού Γκαρθία είχε απάντηση από τον Νάγκι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρεμένει τελευταίος με 13 βαθμούς, ενώ ο Άρης είναι πέμπτος με 35 και κινδυνεύει να τον πλησιάσουν είτε η Λαμία είτε ο Αστέρας.

Ο ΠΑΣ στάθηκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος
Ο Άρης μπήκε στο ματς έχοντας διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να γίνει απειλητικός στα καρέ του Νάγκι (που έκανε ντεμπούτο). Ωστόσο οι γηπεδούχοι γρήγορα έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και έγιναν πιο απειλητικοί.

Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις με τον Τζίνο και τον Κόντε δίχως αποτέλεσμα. Στο 13′ ο Σαμόρα βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Νάγκι άπλωσε το χέρι του και παραχώρησε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΣ απείλησε με το σουτ του Τζίνο μέσα από την περιοχή μετά από στρώσιμο του Κόντε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 37ο λεπτό ο Κόντε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η προσπάθειά του κατέληξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Παμλίδης από δύσκολη γωνία προσπάθησε να πλασάρει τον Κουέστα, όμως αυτός τον σταμάτησε. Αυτή ήταν η τελευταία σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους.

Ο Άρης ξύπνησε μετά το 60′, αλλά το γκολ δεν ήρθε
Ο Μάντζιος έριξε από την αρχή του δευτέρου μέρους τους Σουλεϊμάνοφ και Νταρίντα, θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του. Όμως ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι αυτός που πιέζει περισσότερο.

Ο Ροσέρο βρήκε ωραία τον Κόντε στη μικρή περιοχή, αυτός προσπάθησε να εκτελέσει με τακουνάκι, αλλά ο Οντουμπάτζο τον σταμάτησε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Παμλίδης βρήκε λίγο κενό χώρο, αλλά το σουτ του ήταν κακό.

Μετά το 60′ ο Άρης ανέβασε στροφές και στο 61′ είχε την ευκαιρία με τον Σαμόρα, μετά από πάσα του Μανού Γκαρθία, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ. Στο 62′ ο Τζίνο έβγαλε τον Κόντε σε θέση βολής, αυτό έκανε το κοντρόλ, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό.

Στο 84′ ο Άρης έχασε ίσως την καλύτερη στιγμή του στο ματς. Ο Μανού Γκαρθία έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Νάγκι με ωραία επέμβαση τον σταμάτησε.

Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Λεό έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Τούτου, Παμλίδης, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Κόντε (63′ Λεό).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Τζούρασεκ (57′ Γκαρθία), Ντουκουρέ (57′ Βέλεθ), Σαβέριο (72′ Μορόν), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μπένετ (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαμόρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.