Κασσελάκης: «Θα κάνω δημοψήφισμα» – Φλαμπουράρης: «Είσαι αυταρχικός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αρκετά στελέχη του κόμματος διαφώνησαν με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συμμετείχε μέσω zoom, ρώτησε ποιοι ήταν αρνητικοί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, με τους Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιάννη Ραγκούση και Θανάση Θεοχαρόπουλο να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους. “Τότε, θα κάνω δηλοψήφισμα”, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Φλαμπουράρη να του απαντά “είσαι αυταρχικός” και να αποχωρεί από τη συνεδρίαση, όπως έκανε και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ένταση υπήρξε και για την αναβολή των εκλογών των οργάνων που έπρεπε να γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/02), αλλά τελικά αναβλήθηκαν για τρεις εβδομάδες.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι “θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια”.

Ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε ότι θα υπάρξουν συνέπειες, για όποιον απέχει ή καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. “Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.