ΟΦΗ – Λαμία 1-1: Οι Φθιώτες πήραν τον βαθμό στο Γεντί Κουλέ και είναι στο -2 από την 6άδα, ξανά χωρίς νίκη οι Κρητικοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν είχε νικητή η “μάχη” ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Λαμία, καθώς η αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League έληξε ισόπαλη 1-1.

Ο Ακούνια άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ για τους φιλοξενούμενους, με τον Νέιρα να απαντάει στο 38′ με εκτέλεση πέναλτι. Οι Κρητικοί είχαν πλήθος ευκαιριών (22 τελικές – 2.2xG), όμως η ομάδα του Βόκολου άντεξε.

Στη βαθμολογία, η Λαμία έφτασε τους 21 πόντους και είναι στο -2 από την εξάδα. Από την άλλη, οι Κρητικοί παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο και είναι στην 9η θέση με 16 βαθμούς στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις και στο -7 από την εξάδα.

Το ματς

Η Λαμία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική μεταβίβαση με το εξωτερικό, τροφοδότησε τον Ακούνια στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και εκείνος με ωραίο τρόπο έκανε το 1-0. Αμέσως μετά ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές, προσπαθώντας να απαντήσει άμεσα.

Στο 16ο λεπτό ο Μοσκέρα έκανε το γέμισμα, ο Τοράλ ήταν αφύλακτος, αλλά η κεφαλιά του αδύναμη προς τα χέρια του Κοσέλεβ. Οι Κρητικοί χτυπούσαν κυρίως από την αριστερή πλευρά και στο 26′ άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Γκαγέγος τροφοδότησε τον ελεύθερος Φελίπε, εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 29′ η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες με τον Τσιλούλη να μην νικάει τον Μπάουμαν. Στο 37′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Νέιρα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και το 1-1 έγινε πραγματικότητα. Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, έχοντας ευκαιρίες με Τοράλ (43′) και Φελίπε (41′, 45+1′).

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να κρατήσει ξανά μπάλα και να πιέσει. Στο 48′ ο Μοσκέρα είδε την κίνηση του Αμπάντα από τα αριστερά, εκείνος σούταρε πάνω στον Κοσέλεβ. Οι Κρητικοί δεν είχαν ίδια συχνότητα φάσεων και στο 60′ η Λαμία πλησίασε στο 2-1. Ο Σλίβκα έκανε την κεφαλιά, ο Ακούνια πάτησε μόνος του στη μικρή περιοχή, όμως αστόχησε από κοντά εντελώς.

Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να έχει την κατοχή, αλλά δεν έβρισκε εύκολα τις λύσεις μπροστά από την εστία του Κοσέλεβ, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 88′ οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρία με σουτ του Αποστολάκη που έφυγε άουτ. Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το φινάλε.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (73′ Αποστολάκης), Νέιρα (56′ Ντίκο), Μοσκέρα (63′ Ριέρα), Φελίπε (73′ Γκλάζερ)
ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης (62′ Τόσιτς), Τζανδάρης, Νούνιες (62′ Στάνκο), Σλίβκα (62′ Μούλα), Ακούνια (62′ Μάλτσι), Μαρτίνες (46′ Σίντκλεϊ)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.