Ο Ολυμπιακός φουλάρει για δύο στόπερ και δύο χαφ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και δύο χαφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ ταυτόχρονα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση και σε άλλη θέση.

Σε ό,τι αφορά τα στόπερ, οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν την πόρτα της Πόρτο ζητώντας δανεικό τον 24χρονο Πορτογάλο Νταβίντ Κάρλο και οι “Δράκοι” ζήτησαν 1.000.000 για ενοίκιο και να τοποθετηθεί ρήτρα 15.000.000 ευρώ για την οψιόν αγοράς. Τον παίκτη θέλουν επίσης η Λιόν και δύο γερμανικές ομάδες.

Η πειραϊκή ομάδα έχει ρίξει το βάρος για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε και επανήλθε στο προσκήνιο ο 34χρονος Αργεντινός Χοσέ Λουίς Παλομίνο που μένει ελεύθερος από την Αταλάντα το καλοκαίρι.

Όσο για τον 28χρονο Βραζιλιάνο Λέο Περέιρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική, “η Φλαμένγκο δεν σκοπεύει να τον πουλήσει, καθώς ο Τίτε τον θέλει στην ομάδα”. Στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας είναι ακόμη, τόσο ο 23χρονος Βραζιλιάνος Οτάβιο της Φαμαλικάο όσο και ο 26χρονος Αργεντινός Γκαστόν Ερνάντεζ της Σαν Λορέντζο.

Τι ισχύει με τους μέσους
Σχετικά με τους μέσους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπράγκα για τον 27χρονο Πορτογάλο Αντρέ Όρτα και με την Μπενφίκα για τον 28χρονο Πορτογάλο Τσικίνιο, για να αποκτήσει έναν από τους δύο.

Επιπλέον, από τη Γαλλία προστέθηκε και το όνομα του Ρενάτο Σάντσες, με την Parisien να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στην Παρί.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με έναν ακόμη χαφ, με περισσότερο ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

Σενάρια και για εξτρέμ
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την “Εκίπ”, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν του Μαροκινού εξτρέμ -με βελγικό διαβατήριο- Ιμπραχίμ Σαλάχ τον οποίο θέλουν οι Λέστερ, Φέγενορντ, Τουλούζ, Λοριάν και Μπρεστ.

Και στην Τουρκία βάζουν στο κάδρο τον 25χρονο Τούρκο εξτρέμ της Άντανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σαρί. Την ίδια ώρα, η Τορίνο φλερτάρει τον Μπιέλ, ενώ είναι πιθανή η αποχώρηση του Ιμπόρα που έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.