Αχαΐα: Στην Περιφέρεια οι αγρότες-Άνοιξε η Εθνική Οδός(ΝΕΟΤΕΡΑ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 Οι αγρότες αποχώρησαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.

Νεότερα: 

Εξω από ​την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην εθνική οδό, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματα τους, βρίσκονται οι αγρότες.

Εχουν παρατάξει τα τρακτέρ κατά μήκος της Εθνικής Οδού που παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Μαζί τους συναντήθηκε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατέβασαν στο δρόμο τα προϊόντα τους.

Νεότερη ενημέρωση:

Τελικά το κομβόι των αγροτών θα κινηθεί από το κέντρο της Πάτρας προς την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από τη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου.

Από την ΕΛ.ΑΣ δίνονται οδηγίες για τη διευκόλυνση της πομπής που κατεβαίνει τη Γούναρη.

Πρώτη ενημέρωση: Πορεία των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου με τα τρακτέρ προς το κέντρο της Πάτρας.

Αυτή την ώρα 30 περίπου τρακτέρ και αγροτικά από την δυτική Αχαΐα και τον Ερύμανθο κατευθύνονται στην Πάτρα, ενώ ήδη έχουν φθάσει στο Ρίο αγρότες από την Αιγιάλεια. Η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την κίνηση στους δρόμους και τη συνοδεία της πορείας.

Οι αγρότες του Αιγίου έφτασαν στην οδό Ρίτσου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και περιμένουν τα τρακτέρ των υπολοίπων αγροτικών συλλόγων. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία που παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα, θα υπάρξει ανατροπή της πορείας για να μην μπουν οι αγρότες στο κέντρο.

Settin
Fullscreen
(f)

Έτσι αφού οι Αιγιώτες συναντηθούν με τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας και της Ερυμάνθου και έτσι μέσα στα επόμενα λεπτά τα τρακτέρ θα κατέβουν από από την Γλαύκου, από την Ακρωτηρίου, από Πατρών – Κλάους και την Καλαβρύτων για να πάνε προς την Περιφέρεια από την Μίνι Περιμετρική.

Στόχος της Αστυνομίας είναι να μην μπουν τα τρακτέρ στο κέντρο για αυτό και υπάρχουν δυνάμεις στις εισόδους της Γερμανού και της Γούναρη. Προορισμός των αγροτών είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στην πομπή που αναμένεται να γίνει παίρνουν μέρος πάνω από 50 τρακτέρ, με βάσεις της εκτιμήσεις της Αστυνομίας.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.