Πατρινός ο αστυνομικός που σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο (ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερα: Πατρινός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη υπόπτων. Πρόκειται για τον Χρήστο Κουρουνιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Ήδη η οικογένεια που διαμένει στα Δεμένικα και έχει έναν ακόμη γιό αστυνομικό που υπηρετεί στην Πάτρα, μεταβαίνει Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

(Με πληροφορίες από newsit)

Πρωτη ενημέρωση: Τραγική κατάληξη είχε μια καταδίωξη αυτοκινήτου στον Ασπροπυργο αφού σκοτώθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι, και το κυνηγούσαν μέχρι τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη η οποία κατέληξε στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να πέσει πάνω του.

Δύο αστυνομικοι ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα.

Για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.