Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες: “Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω διαδικτύου στους πρωταθλητές, στο πάρτι που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/05) για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην ομιλία του ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του γιατί, όπως είπε, έδωσαν χαρά στους φίλους της ομάδας.

“Είμαι περήφανος για εσάς και όσα πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω και τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Όταν μιλώ μαζί σας νιώθω πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας.

Σας ευγνωμονώ γιατί ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια”, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε στη συνέχεια τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δίνοντάς του ευχές για τον πατέρα του, Μιρτσέα, που με την παρουσία του έφερε τύχη στην ομάδα με την παρουσία του στους κρίσιμους αγώνες.

Ευχαρίστησε επίσης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα και “σκακιστή” και τέλος απευθυνόμενος στον μεγάλο του γιο του, Γιώργο, του ζήτησε να βρίσκεται αυτός κοντά στην ομάδα. “Να είσαι πάντα μαζί τους”, του είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.