Τουριστικά λιμάνια: Έως 31 Ιανουαρίου 2024 η υποβολή επενδυτικών σχεδίων για αναβάθμιση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρατείνεται έως την 31η Ιανουαρίου 2024 η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την κρατική ενίσχυση του προγράμματος «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η παράταση, που δόθηκε με απόφαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, αφορά και στα δικαιολογητικά αδειοδοτικής ωριμότητας (τροποποίηση του Παραρτήματος IV_1: Δικαιολογητικά Υποβολής Αίτησης/Συμμετοχής, σημείο 6. Δικαιολογητικά Κριτηρίου 1: (Αδειοδοτική ωριμότητα).

Η σχετική απόφαση για την τροποποίηση της προκήρυξης κρίθηκε αναγκαία μετά από την παράταση της προθεσμίας πληρωμής του έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και από πλήθος αιτημάτων δικαιούχων ΝΠΔΔ, κυρίως δήμων και λιμενικών ταμείων στους οποίους γίνεται αλλαγή των διοικήσεων στην αρχή του έτους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική απόφαση που είναι αναρτημένη στη «Διαύγεια», στο site του υπουργείου Τουρισμού https://mintour.gov.gr/category/prokirixeis-proskliseis/ και στην ειδική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο των Δράσεων Κρατικής Ενίσχυσης Τ.Α.Α. του υπουργείου Τουρισμού https://tourism.development.mintour.gov.gr/.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.