Super League 1: Τα βλέμματα στο Άρης-Παναθηναϊκός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 12η αγωνιστική της Super League 1.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Αστέρα Τρίπολης (16:00), όπου αμφότεροι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις τελευταίες ήττες τους από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Αρκετά προβλήματα για τους γηπεδούχους, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Πέιος και Νίνης, ενώ για τον Αστέρα θα λείψει ο Μιριτέλο, όμως επανέρχονται οι Καρμόνα, Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο και Σίτο.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς, Βαφέας, Μποτία, Παρράς – Ιπαλίμπο, Λάντρε – Μασούρας, Πρίτσας, Αντερέγκεν – Βαφέας.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης – Γκος, Μουνάφο – Καλτσάς, Σουρλής, Κρέσπι – Μάντζης.

Στις 17:00 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει όλους τους “μεγάλους”. Η Ένωση δεν αποτελεί εξαίρεση (πέρυσι είχε ηττηθεί), ταξιδεύοντας μάλιστα με αρκετές απουσίες στους “Ζωσιμάδες”. Εκτός “μάχης” βρίσκονται οι Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Γιόνσον, Μουκουντί, με το τρίποντο να είναι μονόδρομος όμως για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Ο Στάικος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λιάσο, Σόρια και τον τραυματία Τζίνο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Πανάγου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα, Κιάκος – Παμλίδης, Μπάλαν, Τζίμας.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε.

Αμφίρροπη “μάχη” με φόντο την εξάδα στο “ΔΑΚ” Φθιώτιδας (19:30), όπου η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ζευγάρι με απίθανη παράδοση ισοπαλιών, αφού τα 9 από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους δεν ανέδειξαν νικητή (1-9-2) ανεξαρτήτως έδρας! Αμφότεροι είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο: οι Φθιώτες δέχτηκαν “πικρό” αποκλεισμό από τον Λεβαδειακό, ενώ οι Περιστεριώτες πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Γιούχτα και τώρα θέλουν να πλησιάσουν σε απόσταση βολής από την εξάδα. Τιμωρημένοι οι Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, ανέτοιμος ο Ιμερέκοφ για τον Ατρόμητο, ενώ ο Βόκολος θα στερηθεί τον Νούνιες.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κολέσεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ – Τζανδάρης, Στάνκο – Μαρτίνες, Σλίβκα, Σίντκλεϊ – Καρλίτος.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ – Έντερ, Κούντε, Φριντζόνσον – Ντιρκς – Καμαρά, Βαλένσια.

Η αγωνιστική κλείνει στο “Κλ. Βικελίδης” (20:30), με τη μεγάλη “μάχη” μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι έχει πάρει τον “αέρα” των κίτρινων, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις τους. Πέρυσι, μάλιστα, έφυγε με το “διπλό” από τη Θεσσαλονίκη και στις δύο τελευταίες επισκέψεις του. Οι πράσινοι έχουν το απόλυτο (6/6) εκτός έδρας φέτος και θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, “κλειδώνοντας” παράλληλα τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα”, ενώ η ομάδα του Μάντζιου ψάχνει μία μεγάλη νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας. Σταθερά απόντες οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν για τον Παναθηναϊκό, αλλά επανέρχεται μετά από καιρό ο Χουάνκαρ. Εκτός οι Φεράρι, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβιτσιτς για τους γηπεδούχους, όμως επανέρχονται οι Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Νταρίντα, Ζουλ, Πάρντο – Σουλεϊμάνοφ, Κάρλσον, Μορόν.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελεντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Πρόγραμμα:

ΟΦΗ – Βόλος 1-1

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0

Κυριακή (26/11)

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (17:00)

Λαμία – Ατρόμητος (19:30)

Άρης – Παναθηναϊκός (20:30)

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.