Champions League: Η Ίντερ επέστρεψε από 0-3 και πάγωσε την Μπενφίκα, χαμένη ευκαιρία για Ρεάλ Σοσιεδάδ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ίντερ βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ από την Μπενφίκα στο “Λουζ”, όμως δεν το έβαλε κάτω κι επέστρεψε στον αγώνα στο 2ο μέρος, αποσπώντας ισοπαλία 3-3 για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, αφήνοντας τους Λουζιτανούς πίσω στη μάχη του Europa League.

Ο Ζοάο Μάριο πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του για τους γηπεδούχους πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά αγώνα, αφού βρισκόταν διαρκώς στην αντίπαλη περιοχή, ξεχασμένος από τους αμυνόμενους των φιλοξενουμένων. Στο 5′ άνοιξε το σκορ, στο 13′ έκανε το 2-0 και στο 34′ έμοιαζε να κλείδωσε τη νίκη για την Μπενφίκα.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε παρατάξει μια ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς, αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και προερχόταν από το Derby d’ Italia απέναντι στη Γιουβέντους. Με την έναρξη του 2ου μέρους όμως, οι παίκτες του έδειξαν τα δόντια τους και με τους Μάρκο Αρναούτοβιτς και Ντάβιντε Φρατέζι μείωσαν στο γκολ το παιχνίδι.

Τα δύο απανωτά τέρματα των Ιταλών δεν αφύπνισαν τους παίκτες του Ρόγκερ Σμιτ, με την Ίντερ να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες και τον Μαρκούς Τουράμ να μπαίνει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζει πέναλτι στο 72′. Ο Αλέξις Σάντσες εκτέλεσε εύστοχα κι απέσπασε τον βαθμό για την ομάδα του, σε μία αποστολή που έγινε πιο εύκολη χάρη στην αποβολή του Αντόνιο Σίλβα σδτο τέλος.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Τρουμπίν, Άουρσνες, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Μοράτο, Λουίς (79′ Κεκτσιού), Νέβες, Ντι Μαρία (89′ Αραούζο), Ρ. Σίλβα, Μάριο (90+9′ Σικίνιο), Τένγκστεντ (79′ Μούσα)
ΙΝΤΕΡ: Αουντέρο, Μπίσεκ, Ντε Φράι (77′ Ντιμάρκο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (68′ Κουαδράδο), Φρατέζι, Ασλάνι, Κλάασεν (68′ Μπαρέλα), Αουγκούστο, Αρναούτοβιτς (68′ Τουράμ), Σάντσες (79′ Μαρτίνες)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της Ζάλτσμπουργκ στο Σαν Σεμπαστιάν και με το 0-0 έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου στη μονομαχία της με την Ίντερ, την ώρα που οι Αυστριακοί παρέμειναν πάνω από την Μπενφίκα στην 3η θέση.

Οι Βάσκοι βρέθηκαν εξ αρχής με το πόδι στο γκάζι και παρότι παρατάχθηκαν με παίκτες όπως ο Τακεφούσα Κούμπο και ο Μικέλ Μερίνο στον πάγκο, είχαν σωστή κυκλοφορία μπάλας και κατάφερναν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά στην εστία των Αυστριακών.

Ο Αλεξάντερ Σλάγκερ ήταν ο παίκτης των φιλοξενουμένων που ξεχώρισε λόγω των επεμβάσεών του, είτε σε προσπάθειες του Μπενιάτ Τουριέντες είτε σε εκείνες του Μίκελ Οϊαρθάμπαλ.

Ο Μοαμέντ Σο που προτιμήθηκε για την κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να ρίχνει όποιο επιθετικό όπλο είχε στον πάγκο στο 2ο μέρος, αλλά να μη δικαιώνεται.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Οντριοθόλα (74′ Τραορέ), Ελουστόνδο (46′ Πατσέκο), Θουμπελδία, Μουνιόθ, Μέντεθ (65′ Μπαρενετσέα), Θουμπιμέντι, Τουριέντες, Οϊαρθάμπαλ (80′ Σαντίκ), Σο (74′ Κούμπο), Ζαχαριάν
ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Πιατκόβσκι, Πάβλοβιτς (46′ Μοργκάλα), Ούλμερ (85′ Μπάιντου), Μπίντστρουπ, Καπάλντο, Σούτσιτς, Ντορζέλ (62′ Κονατέ), Γκλουχ (78′ Φόρσον), Ράτκοβ (62′ Σίμιτς)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο
Μπενφίκα – Ίντερ 3-3 (5′, 13′, 34′ Μάριο / 51′ Αρναούτοβιτς, 58′ Φρατέζι, 72′ πέν. Σάντσες)
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ζάλτσμπουργκ 0-0

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.