Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της 45χρονης Κυριακής Πολυμεροπούλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η είδηση ότι η Κυριακή (Κυριακούλα) Πολυμεροπούλου, το γλυκό κορίτσι έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στα 45 της μόλις χρόνια, λίγες μάλιστα μέρες μετά τα γενέθλια της.

Ήταν γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1978. Κόρη του Βασίλη και της Βασιλικής Πολυμεροπούλου, η Κυριακή ήταν μία κοπέλα καλοσυνάτη, με χαμόγελο, που δούλεψε για πολλά χρόνια στον πολυκινηματογράφο της Βέσο Μάρε από το ξεκίνημα του. Εργάστηκε για σχεδόν 21 χρόνια από το 2001 που πρωτάνοιξε το σινεμά ως Europlex τότε και παρέμεινε στο δυναμικό του κινηματογράφου έως και πέρυσι που ακόμα ήταν Odeon Veso Mare.

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και είχε μπει στο νοσοκομείο. Έδωσε τη μάχη της, με την οικογένεια της και το φιλικό της περιβάλλον στο πλάι της αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.